Счетоводно обслужване за ИТ компании

В случай, че сте ръководител на нов стартъп и Ви трябва регистрация на фирма, то задължително трябва да се обърнете към експерт, качествен счетоводител, който знае кое как се попълва.

Ако Ви предстои отварянето на нова фирма, тъй като участвате в някакъв стартъп, или пък учредявате ново ИТ сдружение, то можете да поверите счетоводната част на фирма, като не е задължително да се намира във Вашият град.

Ние ще Ви препоръчаме една счетоводна къща, която е базирана в Русе, но оперира по електронен път и с клиенти от други градове. Счетоводна къща, която се отличава с качествени услуги, достъпни за България цени и експедитивно участие.

Ако Вие се намирате в град Русе и въвеждате в града гости от Ръмъния, то можете да се свържете с представителите от Евристика Еоод. Много румънски IT компании проявяват интерес в областта на информациноните технологии и инвестират именно в Русе. Често им се налага счетоводно съдействие, обслужване по регистрация и обслужване, рекламно обезпечаване, откриване на фирмени банкови сметки и други.

Вярно е, процедурата за чужденци, искащи да оперират в България не е много лесна, но когато компанията се повери на правилните хора, на точната компания, то нещата се случват бързо и лесно.

Ето и с какви други услуги може да Ви бъде полезна компанията, която цитирахме по-горе:

• Счетоводни услуги – данъчно обслужване, подаване на ГФО, регистрация и пререгистрация на дружество и други;
• Трудово-осигурителни услуги – изготвяне на трудови договори, длъжностни характеристики, попълване на осигурителни книжки и други в този аспект;
• Реклама – създаване на бранд, лого, печат, популяризацията на компанията, изготвяне и популяризиране на сайт, работейки с партньори и други подобни;

Няма как да не посочим и разрешаването на сложните дилеми, тъй като често се получават такива. Компанията е мотивирана, сулжителите – можещи и стараещи се, което е гарант за успешно бъдещо сътрудничество.

Технологичен Блог
Add a comment