Най-добрата SEO компания в Българския интернет

Порталът Bulgarianit.com с подкрепата на  (Българската асоциация за електронни комуникации) обяви резултатите от Единния рейтинг на SEO-компаниите за 2019 г.

Компанията W-SEO.COM зае 1-во място в нея, като потвърди за пореден път своето безспорно лидерство на Българския SEO пазар!

Единната оценка е най-изчерпателната оценка в в Българския интернет, която отчита позициите на играчите във всички местни класации на индустрията на сайтове за оптимизация за търсачки. Класацията за 2019 г. се основава на данни за позициите на компаниите в седем различни ТОП позиции на индустрията, публикувани през годината.

Методиката за изграждане на единната оценка е абсолютно прозрачна и всеки може да се увери, че крайните точки за всяка компания са правилно изчислени. Като се има предвид, че проектът включва анализ на данни за всички рейтинги на SEO компании, крайната диаграма се оказа възможно най-подходяща за текущата ситуация на пазара , а методологията за нейното изграждане позволи да се включат в ТОП-100 само популярни и известни компании на пазара.

„Компанията планира да продължи и да остане безспорен лидер на Българския SEO пазар, за да зарадва своите клиенти с високото качество на предоставяните услуги и да им помогне да постигнат целите си!“

 

Важно е да добавим, че всеки може да добави компанията си в платформата BulgarianIT.com, при това безплатно.

 

Author: pavel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *