Archive

Posts Tagged ‘seo оптимизация’

Най-добрата SEO компания в Българския интернет

June 10th, 2020

Порталът Bulgarianit.com с подкрепата на  (Българската асоциация за електронни комуникации) обяви резултатите от Единния рейтинг на SEO-компаниите за 2019 г.

Компанията W-SEO.COM зае 1-во място в нея, като потвърди за пореден път своето безспорно лидерство на Българския SEO пазар!

Единната оценка е най-изчерпателната оценка в в Българския интернет, която отчита позициите на играчите във всички местни класации на индустрията на сайтове за оптимизация за търсачки. Класацията за 2019 г. се основава на данни за позициите на компаниите в седем различни ТОП позиции на индустрията, публикувани през годината.

Методиката за изграждане на единната оценка е абсолютно прозрачна и всеки може да се увери, че крайните точки за всяка компания са правилно изчислени. Като се има предвид, че проектът включва анализ на данни за всички рейтинги на SEO компании, крайната диаграма се оказа възможно най-подходяща за текущата ситуация на пазара , а методологията за нейното изграждане позволи да се включат в ТОП-100 само популярни и известни компании на пазара.

„Компанията планира да продължи и да остане безспорен лидер на Българския SEO пазар, за да зарадва своите клиенти с високото качество на предоставяните услуги и да им помогне да постигнат целите си!“

 

Важно е да добавим, че всеки може да добави компанията си в платформата BulgarianIT.com, при това безплатно.

 

News & Media , , ,

Линк билдинг – линкове от директории

January 29th, 2019

Оптимизация на уеб сайт, сео оптимизация, seo оптимизация, сео маркетинг, seo marketing, seo маркетинг, сео план, сео семантика, сео онлайн магазин, сео електронен магазин, seo seo seo услуги,  seo цени, seo обслужване,  seo настройки,  seo електронен магазин

Днес, представител на ВИСЕО ком ще Ви представи някоклко важни аспекта, касаещи линк билдинг и извличането на обратни връзки от директории за статии, както и ще можете да прочете плюсовете и минусите на този тип SEO.

Като въведение можем да заявим, че в близкото минало, ефективността на този способ бе огромна. Днес, нещата коренно се промениха. Първо, основна причина за промяната е, че често безплатните директории за статии премахват обратните връзки много бързо, след като ги поставите. Някой – след месец, други –  след година.

В този аспект, този метод излиза ценен, но в краткосрочен аспект. Подходящ е, ако работите за дадена компания, но не виждате бъдещето в нея.

Ако оптимизирате Ваш проект, то съдържанието, което ще генерирате за директории за статии, можем да заявим, че просто ще го загубите.

Не така стоят нещата с всички директории за статии. Съществуват и читави такива, тна които собствениците не премахват линковете, но са буквално единични случаи.

Сигурно ще попитате, кои са тия директории, които не премахват линковете. Лесен отговор – платените. Е, Блогомания е една от директориите, която дълги години успя да задържи фронта безплатно, но в началото на 2019 година въведе символична такса от 5 лева, за одобрение на статия. Пари за бира, за поддържащият екип.

И така, поне когато дадете пет лева, знаете, че статията ще бъде прегледана от редактор, ще бъдат поправени грешки, в случай, че има такива, ще бъде споделена в социални канали и ще даде ефективност, но не за 1 година, а дълги години.

 

 

Internet Marketing , , , , , , , , , , , , , ,