Bleu de Chanel е универсален парфюм за мъже, подходящ за всеки повод

Екология

Bleu de Chanel Eau de Parfum е мъжки парфюм, представен от Chanel през 2014 година. Уханието е сред емблематичните за именития парфюмерист Жак Полж, който близо 40 години твори аромати за Chanel. Дървесно-ароматният Bleu de Chanel Eau de Parfum е вдъхновен от уханията на Средиземноморието и безбрежното чувство за свобода, което тази част от света носи. Парфюмът е любим на силни и борбени мъже, които са уверени в качествата си и не се спират пред трудностите по пътя към целите, които са си поставили.

Уханието на Bleu de Chanel Eau de Parfum е сложно и многопластово

В аромата са преплетени в завладяваща хармония цитрусови, пикантни и дървесни нотки. Резултатът е универсален парфюм, който може да се носи през всички сезони. Уханието на Bleu de Chanel Eau de Parfum се открива със свеж Средиземноморски полъх, постигнат чрез съчетанието на грейпфрут, лимон, мента, розов пипер, бергамот, алдехиди и кориандър. В сърцевината са преплетени джинджифил, индийско орехче, жасмин и пъпеш. Базовият акорд е чувствен, дълготраен и запомнящ се. Финалното внушение на Bleu de Chanel Eau de Parfum се дължи на нотките тамян, кехлибар, кедър, сандалово дърво, пачули, кехлибарено дърво и лабданум.

Bleu de Chanel Eau de Parfum е изтънчен и модерен аромат за мъже

Представеният през 2014 година парфюм е усъвършенствана и осъвременена версия на лансирания през 2010-а Bleu de Chanel. Хармоничното и многопластово ухание на Bleu de Chanel Eau de Parfum е подходящо за различни поводи. Може да го носите, както в работното си ежедневие, така и в почивните дни и през ваканцията. Елегантният и забележителен аромат е чудесен избор и за специални събития през деня или вечер. Независимо от повода, за който се подготвяте, не пропускайте да нанесете необходимия финален щрих, като изберете Bleu de Chanel Eau de Parfum. Уханието, от което струи класа и изтънченост, ще повиши самочувствието ви и ще ви спечели доста комплименти за отличния вкус.

Bleu de Chanel Eau de Parfum е класно попълнение за уханната колекция на всеки мъж със стил

Мъже по целия свят избират Bleu de Chanel Eau de Parfum за своя своеобразна ароматна визитна картичка. Интензивен, елегантен и запомнящ се, той ще подчертае по най-добрия начин всички силни страни, които притежавате.

Bleu de Chanel Eau de Parfum е ухание за мъже, които не се съобразяват с рамки и стандарти, а налагат свои собствени правила. Вдъхновен от свободата, това е ароматът на безграничните възможности и полетът на духа. Bleu de Chanel Eau de Parfum е ухание за победители, които без колебание доказват възможностите си във всяка ситуация.

Технологичен Блог
Add a comment