Цени на лаптопи Asus

asus laptopiДнес ще поговорим за цените на преносимите компютри Asus, както и ще споделим за предимствата от това да притежавате нов компютър с марката Асус пред друг бранд.

На първо място, да кажем няколко думи за цените на хардуер в България.

В страната ни, цената на лаптопа до голяма степен зависи от курса на долара.

Ако ще си купувате хардуер за оборудване на голям офис, трябва да се съобразите с това. Ако ще закупувате само един компютър, не е страшно. Разликата от курса на валутата може да бъде до 5, максимум 10 процента.

По-горе споменахме за лаптопи auss, като  e добре да отбележим, че този бранд държи едни от най-привлекателните цени, като това по никакъв начин не влиае на качеството и производителността на компонентите, от които е съставена компютърната система.

Вече е ясно и едното предимство, а именно – съотношението цена – качество, можем да заявим смело, че качеството на Asus е перфектно, а цената – задоволителна за родните стандарти.

Друго предимство на марката, за която става въпрос по-горе,  е това, че лесно може да се надгражда. Например, ако си закупите базов модел лаптоп за сравнително ниска цена, но желаете да му вградите външна видеокарта, то това може да Ви излезе доста по-изгодно, отколкото при друг компютър, с допълнителна външна карта.

Същата работа е и с паметта на компютърната система. Можете да я ъпгрейднете, т.е. компютрите с марка Асус не са заключени и капсуловани, поне не всички и лесно могат да се модифицират, ъпгрейдват, профилират и така нататък.

Разгледахме няколко важни причини, поради които бихме Ви посъветвали да се доверите на този тип устройства.

По отношение на класовете, Asus предоставят и висококачествени компютри, но съответно цените са им знаичително по-високи.

Ако ще Ви трябва професионален хардуер за сложни изчислителни системи, то съветът ни е да наблегнете именно на по-високите класове компютри.

 

Технологичен Блог
Add a comment