Авторска линия офис столове – PITSTOP

Ако си търсите геймърски стол, от ново поколение, стол, който да Ви помогне да почувствате коморт през дългото време, прекарано зад ПЦ-то си, то тогава сте на правилното място.
Днес имаме удоволствието да Ви представим продуктовата линия офис столове PitStop – авторска линия офис мебели, разработена от автомобилния дизайнер Anri Lenterman.

Любопитно е да кажем, че самия дизайнер , че е имал желание да създаде “Линия офис столове за автомобилни ентусиасти и хора със състезателен дух.” Офис столовете PitStop са за клиенти, за които любовта към автомобилите е начин на живот и източник на вълнения и вдъхновение. При проектирането и създаването на PitStop, Anri Lenterman е черпил идеи от автомобила, като във визията и ергономията на столовете са вложени множество автомобилни елементи.

В конструирането и при производството на Офис столове PitStop са използвани алуминиеви сплави и качествени материали наподобяващи части на леки автомобили.

Ето и два модела от тази серия, като вярваме, че ще Ви впечатлят със своята визия и функционалност:

И двата модела, които виждате по-горе, се отличават с това, че са направени от здрави части, които гарантират дългогодишна експлоатация. Освет вова, столовете изглеждат невероятно и биха паснали идеално във Вашата стая, на мястото, където играете игри.

Всички модели, които се предлагат онлайн от магазин за офис столове и мебели Интеза можете да видите тук: https://ofismebeli-bg.com/ofis-stolove-pitstop

Технологичен Блог
Add a comment